Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

Cukormentes teljes kiőrlésű almás kakaós brownie mogyoróval

Ennél egyszerűbb receptet ma nem találtok, egy egészséges ” brownie” receptet hozok nektek, amiben sem cukor sem fehér liszt nincs, mégis pillanatok alatt elfogy, olyan omlós és puha!

A recept megalkotásánál senkinek sem árultam el a ”mentes” titkot, csak miután mindenki túl volt a repetán is, és senkinek nem tűnt fel csel…

Hozzávalók:

25 dkg reszelt alma

25 dkg teljes kiőrlésű liszt

2 tojás

folyékony édesítőszer

kiskanál fahéj

1 kávéskanál szódabikarbóna

1 ek. kakaópor

1 dl olaj

1 dl tejszín vagy tej

sótlan mogyoró

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, az almákat lereszeljük, majd minden hozzávalót egy nagy tálban a mogyoró kivételével összekeverünk. Ezután sütőpapírba bélelt tepsibe simítjuk a tésztát beleszórjuk a mogyorót.  180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg tűpróbánál úgy látjuk, már szépen átmegy rajta a villánk.

És ennyi! Fogyasszátok egészséggel és vigyázzatok, ha éppen vendégeket fogadtok, mert biztosan nem mard belőle későbbre! :)

Egyetek jókat, legyetek boldogok!

img_20200410_184601_859.jpg

Instagram: https://www.instagram.com/healthy.butdelicious/

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr6016377300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása