Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

Szendvicsezés királyi módra
Pirított lilahagymás három sajtos olasz sonkás frissen sült bagett salátával és paradicsommal

Ha csak szendvicsezünk egyet a nap bármely időszakában, akkor megadhatjuk a módját, hiszen egy kicsivel több idő ráfordításával és a hűtő hidegétel valamint maradék tartalmából is fantasztikus szendvicseket tudunk készíteni, amihez sem rendelni nem kell, sem a meleg ételen gondolkozni, amikor már vagy esetleg még  nincs rá energiánk!

Én kenyér helyett sokszor veszek előre elkészített sütnivaló bagettet vagy zsömléket, hiszen a jó szendvicsnek a frissen sült kenyér adja az igazi hangulatát, amíg pedig a sütőben sülnek a kis kenyerek, egy kis serpenyőben összekészítjük a belevaló finomságokat!

Nyugodtan engedjük el a fantáziánkat, mehet bele minden amit találtok vagy megkívántok, hiszen egy brutális melegszendvics éppen ettől olyan brutális!

Hozzávalók:

A képen látható szendvicshez:

fekete erdei vagy serrano sonka, de nyugodtan mehetnek bele ezeknek az egyéb változatai is

1 fej lilahagyma

gouda sajt, trappista sajt, füstölt sajt, mozzarella

jégsaláta

paradicsom

szószok

vaj vagy margarin

Elkészítés:

Az aldiban kapható teljes kiőrlésű bagettet használtam, amit pár perc alatt megsütöttem a sütőben 200 fokon, közben a lilahagymákat egy kis serpenyőben kevés olajjal megpirítottam és a végén ráhelyeztem pár szelet sonkát, hogy kapjanak egy hőt, így együtt fejeztem be a sütésüket. A sajtokat felvágjuk, vagy ezt is tehetjük rá a végén még a sonkára rétegezve, hogy kissé megolvadjon és együtt süljenek össze. A bagetteket miután kész lettek megvajaztam, beletettem a serpenyő tartalmát, jöhetnek a szószok és a saláta, valamint ízlés szerint amit még szeretnétek!

Adhattok hozzá még tükörtojást, süthettek bele csirkemellet, piríthattok bacont vagy szalámit, élvezzétek ki a jól megérdemelt szendvics örömét, hiszen a világ egyik legnagyobb találmánya, nem csak elfoglalt napokra!

Egyetek jókat, legyetek boldogok!

https://www.instagram.com/healthy.butdelicious/

20210326_093850.jpg

20210326_093826.jpg

20210326_093838.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr2216480936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása