Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

Rozmaringos hagymakrémleves
Egy csipet tejföllel-és csak a zöldségek!

Egy igazi kényelmes és komfortos előétel, amit megcsinálni ugyanolyan egyszerű, mint elfogyasztani! 

Nem tartalmaz semmilyen hozzáadott szénhidrátot vagy ízfokozót, egy egészséges és isteni előétel, amit bárki össze tud dobni, ha lapul egy csomag gomba a hűtőben, amivel eddig nem tudtad mit kezdjél! Ráadásul, ha a zöldségevés sem ment mostanában olyan jól, akkor most adhatunk egy kis löketet a szervezetünknek, hiszen ezek az ételek, ha nem is pótolják, legalább kissé kiegészítik az egészséges étrendünket!

Sem lisztet, sem tejszínt nem használunk hozzá, így igazán minimumra csökkentettük a szénhidrátokat és kalóriákat, tehát bárki nyugodtan jóízűen fogyaszthatja!

Hozzávalók:

500 gramm csiperkegomba

1 fej vöröshagyma

olaj

só, bors, rozmaring

pár kanál tejföl

5 dl víz

Elkészítés:

A hagymát finomra vágjuk, és egy lábosban olajon üvegesre pirítjuk. Majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és kissé megpuhítjuk. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük, majd felöntjük 5 dl vízzel és kb. 10 percig főzzük. Ezután lehúzzuk a tűzről és egy botmixerrel simára keverjük.

Ennyire egyszerű az egész! Utólag tehetünk bele tejfölt vagy egy kis tejszínt, tálalhatjuk pirított kenyérrel vagy krutonnal is!

Egyetek jókat, legyetek boldogok!

https://www.instagram.com/healthy.butdelicious/

img_20210427_110855_877.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr7216514284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása