Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

Zöld szupersaláta

Most, hogy lassa vége a télnek és a szervezetünk kimerült, ideje újra feltölteni és a friss zöldségek, gyümölcsök felé kacsintgatni újra, hiszen egy nagy tál laktató és változatos saláta ugynanolyan üditő tudlenni, akár egy igazi főétel!

A téli hónapokban természetesen mindenki jobban kívánja a mindennel megpakolt szaftos-tartalmas egytálételeket, sütiket és leveseket, de rengeteg remek saláta recept van, amelyeket otthon a sütő vagy a tüzhelybekapcsolása nélkül pár perc alatt egy vágódeszka és egy kés segítségével látványosat alkothatunk dolgozzunk akár otthonról, vagy vigyük magunkkal a munkahelyünkre!

Az egyik ilyen saját receptem, amit más receptek inspiráltak egy lustább ebédidőben, az alábbi zöld szupersaláta, amely nem csak zöldségeket hanem gyümölcsöket is tartalmaz. Kísérletezzünk bátran az ízekkel,itt nem igazán lehet mellélőni, akár az olajokkal, ecetekkel vagy a magvakkal játszunk. 

A hozzávalók mennyisége tetszőleges, van, aki több avokádóval, salátával vagy gyümölccsel szereti és persze készíthetjük egyszerre több főre is, így ezt rátok bízom :)

Hozzávalók:

avokádó

madársaláta

körte

alma

napraforgómag

kígyóuborka

citromlé

olívaolaj

citromos olíva olaj

Elkészítés:

A hozzávalókat karikákra, illetve kockákra vágjuk, a madársalátát csak megmossuk, meglocsoljuk az olajokkal és a friss citromlével, kissé sózzuk majd a végén megszórjuk a napraforgómaggal.

Egyetek jókat, legyetek boldogok! 

https://www.instagram.com/healthy.butdelicious/?hl=hu

img-4821.png

img-4823.png

img-4825.png

img-4824.png

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr1117731102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása