Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

Hagymás-gombás ágyon sült fűszeres sertésszűz basmati rizzsel és salátával

Egy igazán egyszerű recept, amit bárki el tud készíteni munkából hazaérve vagy egy jó hétvégi fogásként, hogy feldobjuk az unalmas rizs-hússal kombinációt!

Friss, ízletes és egészséges, minden fontos alkotó elemét tartalmazza egy komplex főételnek, és tej, glutén vagy IR diéta alatt is tökéletes!

Ízesítésül az elkészítés alatt használhatunk barbeque fűszersókat, fokhagymás sót, vagy fűszeres olajat!

Hozzávalók:

sertésszűz

pár szem gomba

1 nagy fej vöröshagyma

basmati rizs

tetszőleges saláta

olaj, olivaolaj

fűszerek

Elkészítés:

Egy nagyobb serpenyőben elkezdjük az olajat felmelegíteni, hozzáadjuk a karikákra vágott hagymát, majd a felszeletelt csiperke gombát. Sózzuk, borsozzuk, enyhén lepirítjuk őket, majd a szeletekre vágott húst, amit előtte sóztunk és vegyes borssal megszórtunk, behelyezzük a zöldségek mellé és mindkét oldalát alaposan átsütjük közepes lángon. A rizst az utasítások alapján megfőzzük, a salátát olíva olajjal elkészítjük.

Mikor kész a hús, tálalhatunk, a mellette sült gombát és hagymát a tetejére helyezzük, ízlés szerint plusz szószokkal kiegészíthetjük.

Egyetek jókat, legyetek boldogok!

https://www.instagram.com/healthy.butdelicious/

 

img-5315.JPG

img-5269.JPG

img-5307.JPG

img-5352.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr4616713504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása