Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

Sziasztok!

Blogomat abból a célból hoztam létre, hogy mások otthonába is eljuttassam a főzés örömét, és rávilágítsak milyen egyszerű és élvezetes elkészíteni egy egészséges és finom ételt. Nem kellenek nagy összegek, vagy sok idő ahhoz, hogy magunkat vagy a családunkat, párunkat meglepjük egy jó vacsorával. Tudom, hogy manapság nem jut sok idő az ilyen dolgokra, energiánk sincs sokszor este nekilátni, ezért olyan recepteket hozok nektek, amiket diéta alatt, vagy csak simán az egészséges étkezéshez igazítva könnyen beszerezhető alapanyagokból össze tudtok dobni.

Gyakran hallom azt, hogy aki diétázik, fogyni szeretne, kénytelen csirkemellen, salátán, rizsen élni, ezért gyakran be is dőlnek ezek a módszerek. Hamar megunjuk az egyoldalú táplálkozást, valami ízletesre, édesre, élvezetes ételekre kezdünk el vágyni. Pár éve ezért kezdtem el magamnak főzni, mert nálam és a családom egyes tagjainál inzulinrezisztenciát állapítottak meg, így a boltban és éttermekben kapható ételek nagy része kiszorult az étrendemből. Ha sütit akartam enni, neki kellett állnom otthon elkészíteni. Amikor bármi hagyományosan cukorral vagy fehér liszttel elkészített húst, főzeléket, tésztát, köretet akartam enni, megcsináltam magamnak az alapanyagok felcserélével és tesztelgetésével.

És sikerült! Úgy gondolom lehet jókat enni egészségesen, anélkül, hogy le kéne mondanunk a kedvenc ételeinkről. 

Jó főzéseket és kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek, kapcsolódjatok ki a főzés és evés öröme által! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr715533624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása