Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

A legjobb gofri teljes kiőrlésű lisztből cukormentesen

A ráérős hétvégi reggelek kedvenc fogása, amihez csak egy gofri sütőre van hozzá szükségünk, és egy kis édesség utáni étvágyra!  Ha ez a kettő megvan, a többi hozzávalót bármikor bárhonnan be tudjuk szerezni és garantáltan mi leszünk otthon a legnépszerűbb kis szakácsok!

Hozzávalók:

100 gramm liszt

1 teáskanál sütőpor

1,5 dl tej

2 db tojás

1 evőkanál kókuszzsír (vagy más zsiradék pl. vaj)

folyékony édesítőszer

1 teáskanál vanília aroma

csipet só és fahéj

olaj

Elkészítés:

A tojásokat felverjük, majd összekeverjük a nedves hozzávalókkal. A száraz összevalókat is összeforgatjuk egy külön tálban, hogy a sütőpor megfelelően elkeveredjen, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókhoz.

A tésztát merőkanállal adagoljuk a kiolajozott gofrisütőbe, ebből a mennyiségből körülbelül  6-7 darabot fogunk tudni sütni. Nem tartalmaz gyorsan szénhidrátot, 1 db-ban nagyjából 10 gramm lassan felszívódó szénhidráttal számolhatunk. Fogyasszuk édes natúr joghurttal, gyümölccsel vagy cukormentes lekvárral, és élvezzük ki a finom frissen sült gofrink minden falatát!

Egyetek jókat, legyetek boldogok!

img_20200223_233211_163_2.jpeg

Instagram: https://www.instagram.com/healthy.butdelicious/

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr1816386800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása