Healthy but delicious

Azoknak, akik szeretnek jókat enni, egészségesen.

Csodálatos poszterek és kekszek
Fehércsokis-áfonyás kakaós kekszek lenmaglisztből cukor és tejmentesen

Mai posztomban amellett, hogy egy finom lenmaglisztből készült egészséges keksz receptet mutatok nektek, bemutatnám milyen gyönyörű posztereim érkeztek a Poster Store - tól, amelyeket teljesen a lakásunk berendezéséhez és az ételek iránti szeretetemhez tudtam kiválasztani a konyhai tematikájú faliképeik közül!

Bár ez könnyebbséget jelentett, így is nehezen fogtam vissza magam hiszen számtalan stílusos és dizájnos kép és képkeret  közül választhatunk az oldalukon, kreatív fali ötletekkel egy letisztult és elegáns skandináv stílusban, ami a saját ételfotóimhoz és nagyszerű inspiráció!

A minőségük megérkezés után is kifogástalan volt, posztereiket fenntartható módon előállított FSC és PEFC minősítéssel rendelkező papírra nyomtatják, a tudatos és társadalmilag előnyös erdőgazdálkodás biztosítása érdekében, ráadásul minden kedden új, heti kollekcióval bővítik a kínálatot!

Ezután természetesen rögtön kedvet is kaptam egy ehhez kapcsolódó finomsághoz, és az új kép falunk után szerintem jövendő vendégeinknek is hamar megjön majd az étvágya, így egy gyorsan összedobható, egészséges és finom nassolnivaló receptjét alakítottam át, hogy csökkentsük az édesség utáni vágyunkat!

Hozzávalók:

1 tojás

6 ek. kókuszolaj (ha szükséges, még közben adhatunk hozzá)

60 g lenmagliszt

1 ek. kakaópor

80 gramm cukormentes fehér csoki

3 marék áfonya

1 csapott kiskanál sütőpor

folyékony édesítőszer

1 kk. vanília aroma

Elkészítés:

A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük, valamint a tojást az édesítőszerrel, vanília aromával és a kókuszolajjal egy külön tálban szintén elkeverjük. Ehhez adjuk hozzá fokozatosan a lisztes keveréket, majd összegyúrjuk a fehér csoki darabokkal és az áfonyával és 15 percig a hűtőben pihentetjük. Ez idő alatt a sütőt 180 fokra melegítjük, miután egy sütőpapírral bélelt tepsire helyeztük a kis megformált kekszeinket és 20 perc alatt készre sütjük. 

Ennyire egyszerű, mégis finom, hozzáadott cukor mentes finomságot készíthetünk mi is otthon egy szabad fél óránkban, amit
variálhattok akár étcsokival is!

Ha ti is kedvet kaptatok a lakásdekoráláshoz vagy egy képfalhoz az alábbi módon rendelhettek a weboldalról az általam igénybe vehető kedvezménnyel, amely nektek szól! :)

Kód: Delicious35

35% kedvezmény a poszterekre (nem vonatkozik a Selection kategória posztereire és a képkeretekre). Nem kombinálható más kedvezményekkel vagy akciókkal. Érvényes 2021. augusztus 4. éjfélig

 Egyetek jókat, legyetek boldogok!

 https://www.instagram.com/healthy.butdelicious/

 4e9fd1ab-1cb2-488f-95f3-689cbefc93fa.jpeg

 3e9fd3a1-474a-41c8-9c22-b802094f9711.jpeg

 88f870bb-e572-4eff-8fbe-10594c9cc186.jpegimg-9638.jpgimg-1842.JPGimg-1828.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://healthybutdelicious.blog.hu/api/trackback/id/tr816606788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Hirdetés

Healthy but delicious

Friss topikok

süti beállítások módosítása